Friday, February 20, 2009

Eliza tidak berdosa-PAS MERESTUI perbuatan Eliza dan Muslimah PAS berdiri teguh di belakang Elizabeth Wong!!!!!Malunya bangsa dan agama ISLAM , wanita2 bertudung berdiri di belakang Elizabeth Wong di sidang akhbar. Nak pertahankan apa MAK CIK Oiiiii !!!!!!Apakah Zuraidah Kamaruddin dan Nuridah Salleh ( Ketua Muslimat PAS Pusat) wakil Nik Aziz, Hj Hadi dan pimpinan ulama PAS MERESTUI perbuatan tak bermoral YB PKR ini????

Malu, Tulip melihat sikap Ketua Muslimat PAS Pusat yang bersungguh-sungguh mempertahankan Cik Elizabeth Wong. Perjuangan PAS untuk membanteras segala kemungkaran, nampaknya sudah terbalik apabila menghalalkan dan melindungi peliwat, pemabuk dan penzina. Nampaknya muslimah PAS sudah mula mengikut jejak langkah Nik Aziz yang menggunakan nama Islam dengan menghalalkan apa yang haram. Apa dah nak jadi dengan dunia ni.

1 comment:

miorshafizul said...

apa punya orang la macam ni....nampak sangat dah PAS ni dah gila kuasa...sampai sanggup buat cam gini....ehhh..tul la tu...sokong PKR pun gerenti masuk SYURGA!!!!!