Thursday, April 16, 2009

ELI KEMBALI SEBAB APA

MUSLIMAH PAS AMAT SIMPATI PADA ELI WALAU PUN MEREKA MENGETAHUI YANG DIA NI SUKA PADA SEX BEBAS! HEBAT KAN PAS!
ELI EXCO SELANGOR TU ANWAR SAYANG GILA KAT DIA TU PASAL TU LAH DIA SANGGUP MENERIMA TOHMAHAN DAN BUAT MUKA TEBAL JE DEMI ELI! NAK TAU KENAPA?

KERANA ELI MERUPAKAN SUMBER KEWANGAN ANWAR AGEN ZIONIS NI! TUJUAN ELI BERCUTI KERANA NAK PI JUMPA SOROS LA, ELI TELAH PERGI JUMPA DAN MENGADU PADA GODFATHER DIA TENTANG MASALAH YANG DIHADAPI!

TAPI SOROS AMAT MURKA DAN TELAH MENELEFON SI ANWAR KUNYIT NI DAN MENGATAKAN PADA BELIAU, BY HOOK OR BY CROOK, ELI MUST STAY! KALAU ELI RESIGN PUTUS LA SUDAH DUIT DARI ABANG SOROS NI!

ITULAH SEBABNYA MB GAGAP HARI INI TELAH MEMBUAT WAYANG DENGAN MENGATAKAN ELI TAK BERSALAH DAN DIA PATUT LAPOR DIRI BALIK HARI INI, DAN DENGAN TETIBA PULAK SI ELI PUN KATA YA...NAMPAK TAK WAYANG MEREKA NI?

LIHATLAH BAGAIMANA SANG YAHUDI MENGAWAL FAKATAN RIOT NI! SEGALA KEPUTUSAN MEREKA HARUS MENGADAP GODFATHER SOROS DULU!

SEDARLAH RAKYAT MALAYSIA, SEDARLAH WAHAI PAS YANG MASIH ISLAM! ITUPUN KALAU MASIH ADA LA! SESUNGGUHNYA ANWAR DAN KONCO-KONCONYA INI ADALAH AMAT BERBAHAYA UNTUK NEGARA KITA YANG TERCINTA INI!

APA SUDAH JADI PADA PARTI PAS YA? KENAPA YB ZULKIFLI SEORANG SAHAJA YANG BERANI BERSUARA? APA DAH JADI DENGAN NIK AJIS? OH AKU LUPA DIA SUKA KAN? JANJI MASYUK! KAN NIK AJIS KAN? ELOK SANGAT LA TU!

1 comment:

azreen said...

manusia macam ni pun boleh lagi orang pas sibuk nak sanjung..pelik betul pas hari ini..